Krim Belaian Kemaluan Xgene Royale Dr Ismail Tambi

Agen menjual krim zakar Xgene Royale
Open 24 hours
Header image for the site

Updates

Video ini menerangkan cara mengeluarkan krim Xgene Royale dari botol.

Xgene Royale ialah krim zakar lelaki yang dipakai atau disapu dua kali sehari - pagi dan petang.

Krim ini bertugas menyubur dan memantapkan alat sulit lelaki dalam jangka sederhana dan panjang.

Krim ini hasil formulasi Dr Is...

Read More
Learn more

Penerangan Krim Xgene Royale Oleh Dr Ismail Tambi.
Xgene Royale ialah produk yang berasaskan penyelidikan.
Produk ini mempunyai potensi besar terutama di eksport. Tonton Video ini:

Learn more

Dr Ismail Tambi ada klinik di Hospital Damai. Untuk berjumpa dan membuat appoinment dengan beliau sila klik butang Book di bawah ini:

Book

Dua Xgene Dapat Satu Cincin Dr MIT

May 1, 2020 – Dec 31, 2020

Setiap pembelian DUA botol exgene royale akan dapat percuma SATU cincin zakar Dr Ismail Tambi. Offer ini sah sehingga 31 Disember 2018.

Show this code at the store: XGMIT
Get offer

Cara mengggunakan krim belaian Xgene Dr Ismail Tambi sangat mudah.

Hanya tekan di bahagian atas dan letak di atas tapak sangan dan sapu kepada keseluruhan bahagian kemaluan anda.

Learn more

Jika anda mahu membeli xgene pastikan anda mendapatkannya daripada pengedar dan agen yang sah sahaja. Ini kerana kami ada mendengar xgene palsu. Klik Learn More sekarang

Learn more

Testimonials

a year ago
(Translated by Google) I Recommend To Doctor Ismail Tambi. Men's Men's 10 Formula Form With Affordable Prices. Many Ordinary Men There Is Masaallah Weak Energy Will Buy Men's Formula 10 Biji. Thank You Much Master Doctor. Doctor Ismail Tambi. (Original) Saya Cadangkan Kpd Doktor Ismail Tambi .Jual Men's Formula 10 Biji Dgn Harga Yg Berpatutan . Ramai Lelaki Biasa Yg Ada Masaallah Lemah Tenaga Batin Akan Membeli Men's Formula 10 Biji . Terima Kasih Banyak2 Doktor Pakar Sakit Tuan . Doktor Ismail Tambi .
- Rosli I
17 hours ago
- mizz. m

Xgene Royale Dr Ismail Tambi

Berapa ramai lelaki mengambil berat kemaluan atau zakar?

Mengapa prestasi zakar kadang-kadang mendukacitakan walaupun umur 20-an dan 30-an.

Ada tu belum kawin dan umur 20-an dan 30-an pun - zakar tak boleh mengeras.

Bagi kebanyakan lelaki yang lemah tenaga batin kerana badan dan akal pun tak sehat.

Kurang senaman dan stress. Kurang jaga permakanan dan takda jaga tidur.

Mereka yang ada penyakit seperti kencing, kebanyakan zakar lemah.

Jika badan dan otak serabut, ia memberi kesan pada zakar.

Yang sehat pula tak pandai jaga zakar. Hanya tahu main dan kencing sahaja.

Bila mandi lap-lap sahaja.

Tapi jangan bimbang. Dr Ismail Tambi, pakar sakit puan telah berjaya menghasilkan krim zakar dipanggil Xgene Royale.

Krim ini bagi menjaga dan memantapkan zakar dalam jangka sederhana dan panjang. Ia disapu setiap hari pagi dan petang. Konsep sapu, bukan macam sapu minyak kat badan.

Xgene Royale disapu sambil membelai dengan penuh kasih sayang. Boleh minta bantuan isteri jika perlu.

Kelebihan krim ini ia menyerap terus ke dalam batang. Krim ini ialah ekstrak tongkat Ali. Biasa tongkat Ali bahannya diminumkan?

Saya telah menjual produk ini dah 5 tahun. Sekarang dah promote sebab orang dah tahu. Untuk lebih tahu pasal Xgene Royale dan cara order, sila klik link ini: Xgene Royale Krim Penjagaan Alat Kelamin Lelaki

Contact Us

Contact

Call now
  • 013-366 1242

Address

Get directions
5 Jalan Budiman 13 Taman Mulia
Kuala Lumpur
56000 Kuala Lumpur
Malaysia

Business Hours

Mon:Open 24 hours
Tue:Open 24 hours
Wed:Open 24 hours
Thu:Open 24 hours
Fri:Open 24 hours
Sat:Open 24 hours
Sun:Open 24 hours
Get quote
Message sent. We'll get back to you soon.